Szavakkal ONLINE WORKSHOP

Ha a következő sorokat olvasod az már azt jelenti, hogy megtetted az első lépéseket a lelki és mentális egészséged érdekében.  A Szavakkal.hu ellenőrzött profi szakemberei várják jelentkezésed mind egyéni mind csoportos konzultációin most a legjobb áron. (Limitált számú férőhelyek)

Minden egyéni konzultáció

12.000 Ft helyett

4.000 Ft

Minden csoportos előadás

5.000 Ft helyett

2.000 Ft

Mi a szavakkal.hu?

Egy pszichológusokból és mentálhigiénés szakemberekből álló közösség, akik arra várnak, hogy segíthessenek Neked a mentális egészséged megőrzésében!

Mi a Szavakkal Workshop?

Egy olyan, online térben létrejött rendezvény, amelyen konkrét gyakorlatokat kaphatsz a lelki egyensúlyod megtartásához, hallhatsz a veszteségek feldolgozásáról, megtudhatod, hogyan változtass a negatív gondolataidon, és még sorolhatnánk a témákat, amelyekben elmélyedhetsz!

Miért jött létre a Szavakkal Workshop?

Napjainkban egyre fontosabb, hogy megőrizzük mentális egészségünket. A munkahelyi problémák, a párkapcsolat nehézségei és a gyereknevelés kihívásainak való megfeleléshez már nem elég, ha néhány napra elutazunk, hogy kiszellőztessük a fejünket, hanem tudatos önismereti munkára van szükség. Ráadásul rengeteg információ ér el bennünket nap mint nap, amelyekre azonnali választ kell adni. Nekünk pedig szelektálni kell, mert egy életünk van, és ezt az egyet akarjuk teljességben leélni.

Miért érdemes részt venni a Szavakkal Workshopon?

✓ Mert otthonról kényelmesen csatlakozhatsz az előadásokhoz, workshopokhoz és egyéni konzultációkhoz

✓ Mert a mentális egészségünk fenntartása és javítása elengedhetetlen a kiteljesedett élet érdekében

✓ Hasznos tanácsokat és gyakorlatokat kaphatsz a mindennapok könnyebbé tételére

Ha eljössz,

használható gyakorlatokkal gazdagodhatsz a mindennapi élethez

útmutatást kaphatsz egy teljesebb élet felé

a gondolataid és az érzelmeid ismét a saját irányításod alá kerülhetnek

Milyen témákkal fogunk foglalkozni a workshopon?

✓ Hogyan segíthetünk hozzátartozóinknak, barátainknak, ha valami nincs rendben a lelkükben és hogyan segíthetünk magunkon?

✓ Az érzelmi "elsősegély doboz" és annak térbeli kifejezése

✓ Kapcsolat építő kommunikáció és pozitív gondolkodás a gyakorlatban

✓ Egyensúlyban önmagunkkal és a körülöttünk lévő világgal

✓ Kognitív viselkedésterápia

✓ Konfliktuskezelés

Mi szükséges a Szavakkal Workshophoz?

Stabil internetkapcsolat

Zoom felhasználói fiók

Kamerával és mikrofonnal ellátott számítógép/laptop

„Mindaddig, amíg a tudattalan tudatossá nem válik, a tudatalatti fogja irányítani az életed, és te sorsnak fogod hívni”  – Carl Gustav Jung

Szavakkal Workshop programja!

Séra Máriá - Molnár Adrián

Időpont: 2021.11.13.
10:00 - 11:30

Kapcsolat építő kommunikáció és pozitív gondolkodás a gyakorlatban

Neked szól ez a gyakorlatias workshop, ha…nem szeretnéd:

• a problémáiddal ugyanazokat a fölösleges köröket futni,
• stresszhelyzetekben a hajadat tépni
• önmagadat bántani, amikor rosszul sül el valami,
• elhitetni magaddal, hogy nem fog sikerülni
hanem szeretnél inkább elindulni abba az irányba, hogy:
• új, előrevivő megoldásokat és eszközöket találj
• egészséges stresszoldási technikákat sajátíts el
• a poharat inkább félig telinek, mint félig üresnek lásd
• jobban felismerd és használd az erőforrásaidat
• megtanuld a mindennapok küzdelmeiben megóvni a lelki egészségedet

Meggyőződésünk, hogy a befektetett időd sokszorosan fog megtérülni és minőségi változást tud hozni az életedben.

Szeretettel várunk!
Séra Mária és Molnár Adrián
(mentálhigiénés szakember, coach, tréner)

Maximum 20 Fő

Szauzer Ildikó

Időpont:
2021.11.13. - 12:10 - 13:00
2021.11.14. - 16:10 - 17:00

Egyensúlyban önmagunkkal és a körülöttünk lévő világgal

A 21. század emberének különleges kihívásokkal kell szembenéznie. Fejlődésünk szociális viszonyokon keresztül zajlik, és sikere a felmerülő sorsproblémák, azaz krízisek megoldásán múlik. Megkülönböztetünk fejlődési kríziseket, melyek az életciklus váltási pontjain alakulnak ki. Ehhez társulnak az ún. akcidentális (esetleges) krízisek, melyeket egy adott életpontban megjelenő sajátos életesemények váltanak ki.

Az interaktív előadás során beszélgetünk a mai embert érintő akcidentális krízisekről, az ismeretlentől való félelemről, elhúzódó stressz helyzetekről, melyekre a racionális elme frusztrációval, regresszióval és agresszióval válaszol.Választ keresünk arra, hogy mit tehetünk saját magunk és mások lelki egészségének megőrzése céljából. Hogyan segíthet a belső erőforrásaink megtalálásában, illetve újra történő aktivizálásában az idő és a rend? Milyen vitalitás generátoraink vannak? Hogyan segíthet mindebben a spiritualitás?

2021.11.13 Maximum 15 Fő

2021.11.14 Maximum 15 Fő

Hézl József

Időpont: 2021.11.13.
13:20 - 14:50

KONFLIKTUSKEZELÉS

Így kezeld a konfliktusokat a hétköznapokban.
Párkapcsolat, munkahely, gyereknevelés… Mindegyikben sok öröm tud lenni, de akár
stresszfaktorokként is tudnak funkcionálni. És sokan sokféleképpen kezeljük az ezekben felmerülő
helyzeteket. Az, hogy hogyan állunk egy-egy feszültséggel teli helyzethez, attól is függ, hogy mit
kaptunk örökségül szüleinktől, környezetünktől. De ne higgyük, hogy ezek megváltoztathatatlan
beidegződések! Az előadásban elmondom, miért jók a konfliktusok, és hogy mik azok a játszmák,
hogyan kapcsolódnak a konfliktusokhoz. Beszélni fogok a NULLADIK és 5 további lépésről, amelyeken
érdemes végigmenni ahhoz, hogy minél zökkenőmentesebben lehessen kezelni a nézeteltéréseket.

Maximum 10 Fő

Dr. Kovács Edina

Időpont: 2021.11.13.
15:10 - 16:30

Tiéd a főszerep? – Életed a szerepeid tükrében

Az életed eseményei megtörténnek; van, amit tudsz befolyásolni, és van, amit nem. Fontos kérdés azonban, hogy tudatosítottad-e magadban, hogy te vagy életed főszereplője, és szabadon alakíthatod a forgatókönyvet? Kiléptél már életed színpadjára, vagy csendben várakozol a színfalak mögött? Amikor a film elkezdődik, valójában még mások írják a szerepünket: a szüleink, akiktől érzelmi és testi jóllétünk függ, a családunk tagjai, akik megtanítják, hogyan kell viselkednünk bizonyos helyzetekben.

De fejlődő, alkotó emberként egyszer eljön a pillanat, amikor időszerű ránézned, ezek a szerepek valóban olyan utakon vezetnek-e, amilyenekre vágysz. A workshopon önismereti gyakorlatokon keresztül megtudhatod, hol tartasz most, és mi, amiben támogatásra lenne szükséged.

Maximum 10 Fő

Pethő Anikó

Időpont: 2021.11.14.
10:00 - 10:50

Az érzelmi "elsősegély doboz" és annak térbeli kifejezése

Gyakorlatorientált, Érzelmi “elsősegély doboz” workshop. A négy szoba, amit elkészítünk különböző érzelemszabályozási technikákat jelenít meg, amelyek segíthetnek a nehéz helyzetekben (mint amilyen például a Covid jelenléte, már jó ideje…), vagyis ha szomorúak, mérgesek, fáradtak vagyunk,nehéz a mindennapi dolgok véghezvitele és sok stresszel jár.

– Mit tudunk tenni, hogy a gondolkodásunk lelassuljon, a testünk megnyugodjon?
– Hogyan tudjuk kivezetni magunkból a feszültséget?
-Hogyan tudjuk figyelmünket elterelni, milyen gyakorlatok segíthetnek?
– Milyen segítség jöhet jól a környezettől?

Egyfajta pozitív alkalmazkodási kèpessègcsomagot szeretnèk képekben is megjeleníteni,konkrét ,a mindennapokban is hasznàlható,technikàkkal ( relaxàció,lègzèstechnikàk,önmegnyugtatàs) felvèrtezni a workshopra jelentkezőket.Szakszavakkal reziliencia fejlesztése, érzelemreguláció. Papír és filctoll kell hozzà,hogy a tanult dolgok maradandóak legyenek és bármikor lehessen hozzàjuk nyúlni.

Maximum 10 Fő

Frigy Bálint

Időpont: 2021.11.14.
11:10 - 13:00

CBT (kognitív viselkedésterápiás) tanácsadó WorkShop

Amikor szorongunk, a sokszor negatív és automatikus gondolataink ,,beszűkítik” a tudatunkat, átvehetik az irányítást. Egy ilyen helyzetben sokszor a józan ítélőképességünk mellett elveszítjük a jelen pillanatot is, illetve a személyes kontrollt az életeseményeink kapcsán.

Munkám során CBT (Kognitív viselkedésterápiás) tanácsadó módszeremmel ,,tükröt” tartva kísérem a pácienseimet és különböző eszközökkel segítek nekik rávilágítani arra, hogy sokszor a negatív és romboló természetű helyzetértékelések fennmaradásához legtöbbször mögöttes negatív hiedelmek, sémák és diszfunkcionális (megkűzdést hátráltató) attitűdök járulnak hozzá. Jelen lényegretörően rövid, 2 x 50 perces workshopomban a negatív automatikus gondolatok (NAG-ok) természetét, illetve az alapvető gondolati torzításainkat (kognitív torzítások) fogjuk górcső alá venni.

A rövid elméleti betekintés után páros munkával fogom szemléltetni az egyik alapvető munkaeszközömet a CBT tanácsadás során: a gondolatátstrukturálást segítő hétoszlopos gondolatnaplót, mely a későbbiekben akár túlélőeszközünkké is válhat egy hétköznapi megterhelő helyzetben – legyen szó többek között szorongásról, félelmekről, vagy akár egy féltékenységi helyzetről. A foglalkozásra fontos, hogy olyan problémát hozzatok, amit el tudtok mondani valakinek a csoportban. Az alkalmat rövid élményfeldolgozással zárjuk. Szeretettel várom a kiváncsi érdeklődőket egy markáns eszköz kipróbálására, ami a kognitív viselkedésterápiának az egyik alapköve.

Maximum 8 Fő

Bagolyné Szücs Andrea

pszichologus-online-budapest-szavakkal-jpg-01

Időpont: 2021.11.14.
13:20 - 14:10

Gyógyító kreativitás

A gyógyuláshoz, a test és a lélek egyensúlyának megtalálásához, az életünk problémáinak józanabb mérlegeléséhez és a megoldás lépéseinek megtalálásához, nélkülözhetetlen egyfajta oldottabb, görcsösség, erőlködés és túlzott figyelmi fókusz nélküli lelki állapot. Gyakran ezen múlik , hogy sikerül e a változás. A kreatív tevékenységek és a művészetek sajátos eszközeikkel észrevétlenül érik el, hogy oldottabbak legyünk, belefeledkezzünk az alkotó tevékenységbe. és a saját problémáinkat kevésbé ijesztőnek, reálisabban, objektívebben lássuk, ezekre megoldást találjunk. Szeretnék megnyugtatni mindenkit előre, hogy ez a módszer mindenkinél működik, könnyen elsajátítható.

Maximum 6 Fő

Mészárosné Keller Gabriella

Időpont: 2021.11.14.
14:30 - 15:50

Hogyan segíthetünk hozzátartozóinknak, barátainknak, ha valami nincs rendben a lelkükben és hogyan segíthetünk magunkon?

“Korunk kapcsolatvesztésének fő jellemzője, hogy az embereknek sejtelmük sincs arról, hogy mi zajlik a másik emberben.” (E. Ringel)

Tematika:
1.) A bajba jutott személy kifejezetten érzékeny. Nagyon fontos, hogy hogyan viszonyulunk hozzá.
Milyen a helyes viszonyulás?
2.) Hogyan éreztethetjük együttérzésünket?
3.) Érzések elfogadása, de hogyan?
4.) Információkra van szükségünk, hogy segíthessünk.
Hogyan tehetünk ezekre szert?
5.) Hozzátartozók bevonása.
Ki az, akit a bajba jutott maga mellett szeretne tudni?
6.) A beszűkültség tágítása és ennek módjai.
7.) Az önbizalom és a magabiztosság ébresztgetése és módjai
8.) Mikor kell szakembert bevonni?

Hogyan segíthetünk magunkon?
Lelki erőforrásaink feltérképezésének módjai.

Maximum 5 Fő

egyéni konzultációk

Szauzer Ildikó

Segítő beszélgetés

Hölgyek részére:

 • segítségnyújtás a női létből fakadó problémák esetén,
 • női önbizalom és önbecsülés,
 • fiatal hölgyek párválasztási gondjai,
 • karrier és/vagy család
 • tanulás és pályakezdés, életvezetési kérdések
 • párkapcsolat, együttélés, alkalmazkodás, kommunikáció a kapcsolatokban
 • miként legyek jó társ, avagy hol vannak a határaim?
 • a női lét belső sebei: szexualitás, erőszak, meddőség, vetélés, abortusz, terhesség, szülés, anyaság, bántalmazás, válás
 • nevelés, család, munkamegosztás, konfliktusok, kapcsolatok a tágabb családdal (anyós, após, sógornők, sógorok)
 • munkahelyi problémák, élethosszig való tanulás
 • beteg vagy fogyatékkal élő családtagok
 • szendvics generáció, azaz gyermeknevelés és idős családtagok gondozása
 • életközépi válság

Urak részére:

 • tanulás, pályaválasztás és pályakezdés
 • munkahelyi kommunikációs problémák, versengés
 • életvezetési kérdések
 • önismeret és önbecsülés
 • párválasztási nehézségek, párkapcsolati problémák,
 • hivatás, munka és magánélet összeegyeztetése
 • családalapítás, felelősségérzet, és az ebből fakadó szorongások
 • apává válás, gyermeknevelés
 • kommunikációs nehézségek a szűkebb és tágabb családban, konfliktusok, válás
 • életközépi krízis és kapuzárási pánik
 • idősödés okozta problémák
 • spirituális kérdések, hit, veszteségek feldolgozása,stb.

Foglalható időpontok 2021.11.13.

Foglalható időpontok 2021.11.14.

Séra Mária

Belső biztonságunk megteremtése a krízis idején

Már a 2. éve, hogy együtt kell élnünk a koronavírus okozta – életünk szinte összes gyakorlati területét is érintő – változásdömpinggel. Valószínűleg sok embernek felborította érzelmi egyensúlyát, terveit, életmenetét, kapcsolattartását, munkáját, a szabadidő eltöltését stb. Biztosnak tűnő dolgok bizonytalanná váltak, a tervek közül esetleg jónéhány füstbe ment, anyagilag nehézségek támadhattak. Ezek és a még nagyon sokféle változások, rengeteg féle érzést generálhattak bennünk: csalódás, düh, harag, tehetetlenség, magányosság érzése, összezavarodottság, szorongás, csüggedés, aggódás stb. Fontos szembenézni a veszteségeinkkel és érzéseinkkel, hogy el tudjuk dönteni, hogy mit is akarunk ezekkel kezdeni.

Hogy ne csak sodródjunk, hanem tudatossággal kezünkbe vegyük sorsunk alakulását ezekben a nehéz időkben is. Van egy jó hírem számodra! Van lehetőség arra, hogy stresszmentesen, jól alkalmazkodva a jelenlegi kihívásokhoz és változásokhoz vészeld át ezt a nehéz időszakot! Sokféle eszközt adhatok a kezedbe, amivel élni tudsz majd, ha megkörnyékeznek a fent említett érzések. Szeretettel várlak, ha szeretnéd átbeszélni ezeket a nehézségeket vagy bármi más aktuális problémádat!

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK 2021.11.13.

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK 2021.11.14.

Hézl József

KONFLIKTUSKEZELÉS

Így kezeld a konfliktusokat a hétköznapokban.
Párkapcsolat, munkahely, gyereknevelés… Mindegyikben sok öröm tud lenni, de akár
stresszfaktorokként is tudnak funkcionálni. És sokan sokféleképpen kezeljük az ezekben felmerülő
helyzeteket. Az, hogy hogyan állunk egy-egy feszültséggel teli helyzethez, attól is függ, hogy mit
kaptunk örökségül szüleinktől, környezetünktől. De ne higgyük, hogy ezek megváltoztathatatlan
beidegződések! Az előadásban elmondom, miért jók a konfliktusok, és hogy mik azok a játszmák,
hogyan kapcsolódnak a konfliktusokhoz. Beszélni fogok a NULLADIK és 5 további lépésről, amelyeken
érdemes végigmenni ahhoz, hogy minél zökkenőmentesebben lehessen kezelni a nézeteltéréseket.

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK 2021.11.13.

Bagolyné Szücs Andrea

pszichologus-online-budapest-szavakkal-jpg-01

Gyereket nevelni igenis nehéz

Személyes konzultáció olyan szülőknek, akik gyermeket nevelnek ( egészen pociktól a kamaszokig) és úgy érzik , hogy sokszor testi tünetekig fokozódó kimerültségüknek, szorongásuknak, kétségbeesésüknek az az oka, hogy tehetetlenek a gyermekükkel kapcsolatos problémák során.

Előfordul, hogy amiatt kerül valaki lelkileg mélypontra,mert szerinte gyermekének szüksége lenne szakember segítségére, aggasztja a megoldatlan problémája,felismeri rajta a lelki egyensúly kibillenésének tüneteit, de még nem szánták rá magukat ,hogy segítséget kérjenek. Arról is beszélgetni fogunk, hogy hogyan találja meg a szülő a mentális feltöltődés, regenerálódás lehetőségeit gyermek mellett, melyek lehetnek azok, amik gyors felfrissülést, pihenést hozhatnak kimerült idegrendszerének.

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK 2021.11.13.

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK 2021.11.14.

Molnár Adrián

Nehézségek - győzelmek

Szeretetnél egy kötetlen, online konzultáció keretén belül elfogadó légkörben beszélgetni velem, illetve támogatást, segítséget kapni az alábbi témák valamelyikében?

• lelki egészség, érzelmi stabilitás megőrzése és fejlesztése a mindennapok nehézségei közepette
• stressz, aggódás, indulat kezelése
• kapcsolati problémák konstruktív megoldása
• pozitív szemlélet fejlesztése
• önelfogadás, önértékelés erősítése
• külső és belső erőforrások felfedezése és használata a problémamegoldásához
• ezeken felül egyéb, téged foglalkoztató témák

Ha igen, akkor jelentkezz a megadott konzultációs időpontok egyikére.
Szeretettel várlak!
Molnár Adrián (mentálhigiénés szakember, tréner, coach)

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK 2021.11.13.

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK 2021.11.14.

Végh Ferenc

pszichologus-online-budapest-szavakkal-jpg-05

Próbaülés

“ELAKADÁS, ÖNISMERET, KRÍZIS” Ha bármilyen elakadásod, önismereti kérdésed van, vagy ne adj’ isten krízisben vagy, keress bátran a nyílt napokon és egy online konzultáció keretében megbeszéljük milyen segítséget, támogatást kaphatsz” és akkor ide lehetne felsoroni a pipa jelekkel a témákat, amiket mondtam, kiegészítve azzal, hogy nemi identitással, nemi orientációval kapcsolatos kérdések, LMBTQ kérdések, kihívások, problémák.

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK 2021.11.13.

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK 2021.11.14.

Dr. Kovács Edina

Minden rendben. Minden rendben?

Előfordult veled, hogy azt gondoltad: már megint ugyanaz a lemez? Hogy olyan hirtelen változott a kedved, akár az időjárás? Hogy kimerültnek érezted magad a munkához, de akár még a szórakozáshoz is? Hogy úgy érezted: minden rendben, de mégsem vagy elégedett, és jó lenne változtatni valamin. Nagyon szeretem Seneca híres mondatát: “Semmilyen szél nem kedvez annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart”. A workshopon önismereti gyakorlatok és asszociációs kártyák segítségével erre keresünk választ: melyik kikötőbe tartasz, és valóban azt szeretnéd-e elérni?

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK 2021.11.13.

Mészárosné Gabiella

Segítő beszélgetés

Úgy érzed, hogy kilátástalan nehéz élethelyzetbe kerültél és nem tudsz belőle kilábalni? Ha ezeket a sorokat olvasod, már tettél magadért! Még néhány kattintás és lelki támaszt kaphatsz ahhoz, hogy át tudj lendülni pillanatnyi élethelyzeteden. A segítő beszélgetés alkalmával lehetőséged nyílik arra, hogy tiszteletteljes, együttérző és szeretetteljes légkörben beszélhess gondjaidról, problémáidról. Segíteni tudok abban, hogy problémamegoldó eszköztárad bővüljön és azokat a mindennapi életedben sikeresen alkalmazhasd. Szeretettel várlak az általad választott időpont egyikén.

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK 2021.11.13.

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK 2021.11.14.

Moser Mónika

Kiégés

A kiégés, azaz burnout szindróma egyre nagyobb számban mutatkozik napjainkban, a társadalom egyre jelentősebb részét érinti. A szindrómát hosszútávon fennálló erős érzelmi, fizikai, mentális megterhelés és stressz segíti elő, mely nemcsak a munkahelyünkön érhet minket, hanem bármely más területén az életnek. Kezeletlenül hosszútávon fizikai egészségkárosodással is járhat.

A kiégés tünetei közé tartozik a beszűkült, reményvesztett jövőkép, kimerültség érzés, fáradékonyság, a teljesítmény csökkenése, fásultság, közöny, motiváció vesztettség és az intolerancia növekedése. E tünetek pedig hatással vannak egész életünkre, családunkra, környezetünkre.

A kiégés bármilyen munkakörben megjelenhet, azonban elsősorban azokat érinti, akik emberekkel kapcsolatos hivatást végeznek, érzékenyebb lelkialkattal rendelkeznek, és magas követelményt támasztanak saját magukkal szemben.

Nem egyik napról a másikra kialakuló tünetegyüttesről van szó, hanem egy hosszabb folyamat eredménye, mely jól elkülöníthető szakaszokból áll. Az első szakaszt a lelkesedés, a túláradó energia jellemzi, melyet az elismerések csak fokoznak. A második szakaszt a realizmus fázisának nevezzük, mert ekkor egészséges, elhivatott a munkához való hozzáállás. Azonban a túlzott terhelés és stressz hatására harmadik, azaz a stagnálás fázisába kerülhet a személy, amelyet a frusztráció és az apátia szakasza követ.

A kiégés elsődleges okai között szerepel a hosszútávon fennálló munkahelyi, anyagi, vagy családi nyomás, a pozitív visszajelzések hiánya, az anyagi megbecsülés hiánya, a konfliktussal teli, nyomasztó munkahelyi vagy családi légkör, fizikai és mentális túlterheltség és a hosszútávon fennálló stressz.

Kezelésének lehetőségei: a már kialakult kiégéssel nagyon nehéz egyedül megküzdeni, ezért érdemes pszichológushoz vagy mentálhigiénés szakemberhez fordulni. A korai szakaszok felismerésével elkerülhetők a fizikai tünetek kialakulása, ezért érdemes nagy hangsúlyt fektetni a prevencióra. Ilyenek lehetnek a család vagy az arra alkalmas munkahely bevonása, megfelelő stresszlevezetés és stresszel való megküzdés kialakítása. Azonban a kialakult burout szindrómával mindenképpen érdemes segítő szakemberhez fordulni.

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK 2021.11.14.

Frigy Bálint

Kognitív viselkedésterápiás szemléletű rövid, dinamikus pszichológiai tanácsadás

A rövid, 45 perces, kognitív viselkedésterápiás szemléletű tanácsadó alkalmak során a negatív, szorongató, sokszor megfékezhetetlen és romboló gondolatok, érzelmek és viselkedési mintázatok felismerésével, potenciális felülírásával, átkeretezésével fogunk foglalkozni az életegyensúly visszanyerése érdekében. De akkor is itt az Ön helye, ha egy feltétel nélküli, elfogadó, biztonságos légkörre van szüksége, ahol a világ zajától elvonulva, titoktartás mellett megoszthatja problémáit: azt, ami bántja, nyomja a lelkét és zavarja az életének, személyiségének a kiteljesedését.

FOGLALHATÓ IDŐPONTOK 2021.11.14.

×