Pártos Claudia – Pszichológus

Egyéni konzultáció

Válasszon egy időpontot

Az időpont ingyenesen módosítható vagy lemondható legkésőbb 24 órával a kezdés előtt.

Ha elégedetlen vagy, visszatérítjük a befizetett összeget

Fizethetsz kártyával vagy közvetlen banki átutalással

Szakember részletes

bemutatkozása

Leginkább ezekkel a problémákkal fordulhatnak hozzám: 
  • Önismereti kérdések
  • Életvezetési kérdések, célok kitűzése és elérése
  • Stressz kezelése, szorongásos nehézségek, relaxáció
  • Döntési helyzetek, elakadások
  • Asszertív kommunikáció
  • Pályatanácsadás, diákélet nehézségei
  • Külföldön való élés nehézségei

Pártos Claudia vagyok, okleveles pszichológus. Jelenleg főállásban kutatási tevékenységet folytatok, emellett az Integratív Pszichoterápiás Egyesületnél képződöm tovább, mint integratív terapeuta.
Az életünk útján időről időre elérkezik az pillanat, amikor az igazi belső változás szükségessé, vagy még inkább, elkerülhetetlenné válik. Ez a változás kezdetben nehéz, de elkerülhetetlen része fejlődésünknek. Más esetekben talán valami fájdalmas problémával küzdünk, ami állandó terhet jelent számunkra. Egy olyan helyzet, amelyből szeretnénk megszabadulni, és végre a belső béke és szabadság útjára lépni.
Pszichológusi munkám során elsődleges célom kísérni a hozzám fordulókat ezen az úton, segíteni a problémákkal való megküzdésben, a fájdalmak elviselésében, az emberi kapcsolatokban való eligazodásban és az egészséges lelki egyensúly megteremtésében.   Fontosnak tartom, hogy életünket tudatosan vezessük, a különböző külső-belső állapotokat, illetve személyes kapcsolatainkat tudatossággal szemléljük. Az önismeretet a fejlődés kulcsának tartom, amelyre minden nap gondolok, mint az élet szerves részére. Bátorítom azokat, akik hozzám fordulnak, hogy induljanak el ezen az úton, hogy magukat megismerve és megértve valódi potenciáljukat kibontakoztathassák. Irányelvem az “itt és most”, mely pusztán azt jelenti, hogy a megosztjuk a nyers és őszinte gondolatainkat és érzéseinket arról, hogy mi történik a pillanatban. Törekszem az nyíltságra és a transzparenciára és a klienseimet is erre bíztatom. A merev terapeuta-kliens szemléletét helyett szívesen tekintek magamra útitársként, aki a klienssel együtt alakítja ki a terápiás kapcsolatot, kíséri a klienst az útján és, aki maga is keresi saját válaszait. Nem vagyok semmivel se több és okosabb a hozzám fordulóknál. Lenyűgöznek az emberi sorsok, különböző életutak, melyeket alázattal és csodálattal hallgatok.